Industrieweg 17-19 Vlaardingen
Tel. 010 - 232 80 10
info@autovlaardingen.nl

Flipz Unique Sound Systems

Over Flipz ,

Niet zomaar een bluetooth speaker, maar jouw eigen unieke speaker. Gewoon thuis in je huiskamer. Een ware toevoeging aan je interieur. Deze behoefte is ontstaan bij de eigenaar van Flipz, maar ook vanuit de geluiden die hij maar al te vaak om zich heen hoorde.

Vanuit zijn omgeving kwam de vraag naar een eye-catcher in het interieur. De partner van de eigenaar van Flipz vond luidsprekers vaak niet mooi staan in het interieur. Het design is niet aantrekkelijk en volgens haar een doorn in het oog. Vanuit hier is hij aan de slag gegaan om een creatieve oplossing te bedenken. 

Als eerste werd een gitaar- die niet meer gebruikt werd- omgebouwd tot unieke luidspreker. Toen dat een goede zet bleek te zijn is Flipz dit gaan uitbreiden naar allerlei verschillende vintage bluetooth speakers. In november 2019 is Flipz hiermee officieel gestart. De naam Flipz is ontstaan door Flipped products, gerecyclede producten omgeturnd naar duurzame speakers voorzien van de moderne technologie. Deze zijn bruikbaar voor iedereen.

Inmiddels is Flipz uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op het vervaardigen van de meest exclusieve bluetooth (en wifi) luidsprekers die er zijn. In veel gevallen samen met jou! We luisteren naar de wensen van de klant, om ook op maat gemaakte producten te leveren. 

Een overzicht van alle modellen vindt u op: flipz.nl/verkooppunt-autovlaardingen/

De aanwinst voor thuis, werkplaats, youngtimer of oldtimer

Verkrijgbaar bij Auto Vlaardingen / Vlaardingen Classics